OVER CARING 4 YOU

Mijn persoonlijke interesse in de ontspanningsmassages werd met name gewekt na de ontdekking van de uitwerking die een aanraking heeft op een (gespannen) lichaam. De effecten van de diverse ontspanningsmassages waar ik interesse in kreeg vond ik verbluffend en hebben op mij een zeer inspirerende werking gehad.

Caring 4 you is opgericht mede na gebleken overweldigende belangstelling voor de diverse ontspanningsmassages die ik toe leerde passen. De meer dan enthousiaste reacties hebben mij enorm gestimuleerd mijzelf hierin verder te ontwikkelen, waarna ik de eerder beschreven ontspannings-massage cursussen met succes heb afgerond en besloot mijn weg op het massage pad verder te vervolgen.

Ik heb met veel plezier mijn cursussen gevolgd bij: Massage Luna, Myos Opleidingen, De Massage Academie, Lotus Massage Opleidingen,KIOM (Eindhoven, Frankrijk) en Holos, (Massage Academie Utrecht).

Na de basis Klassieke massage opleidingen, om het technische aspect te leren, (de Dynamische massage, Klassieke ontspanningsmassage, Hotstone massage), wilde ik deze kennis verder leren toepassen, middels bijv. de Indiase Hoofdmassage, aanvullende Rugmassage, heb ik de begin cursus Shiatsu gevolgd, maar me tevens intussen meer heb verdiept in de aandacht voor u als individu, wat beweegt u, wat heeft u nodig om te kunnen genieten, ontspannen, vertrouwen. Ziet u hiertoe de Caring 4 Her / Him massage, (opleiding Holos Mass. Academie).

Omdat het voor mij belangrijk blijft mijn vakkennis op pijl te houden, maar vooral het mijn interesse heeft, volgen binnenkort nog deze cursussen: Massage bij fibromyalgie, Voetreflexmassage, Haptische massage (Horizon massage opleidingen).

Voor zowel de ontvanger als de gever van de ontspanningsmassage vind ik het belangrijk dat wederzijds respect en aandacht voorop staan, waardoor aan de ontspanningsmassage de ontschatbare waarde toegedicht kan worden die zij verdient!

Graag hoop ik u te mogen verwelkomen.