Hot Stone Massage

U ligt op een comfortabele en verwarmde massage tafel.De hete stenen worden in eerste instantie uit veiligheidsoverwegingen niet direct op het lichaam gelegd, maar op een zachte doek waarmee u helemaal bedekt bent. Over de stenen wordt extra een grote handdoek gelegd om het warmte effect zo optimaal mogelijk te benutten en zo lang mogelijk vast te houden.
De warme stenen daarentegen zullen wel direct op uw lichaam toegepast en gelegd worden, waarna u tevens toegedekt wordt met de zachte doek en extra handdoek, ook in dit geval ter optimalisatie van het beoogde warmte effect.

De Hotstone massage wordt toegepast in combinatie met de Klassieke massage. Terwijl in het ene deel van het lichaam de aangename warmte van de stenen door kan dringen tot in de spieren en voor een zeer prettige sensatie kan zorgen, of waar mogelijk pijn kan verlichten, wordt intussen door mij een ander deel van uw lichaam gemasseerd. Ik masseer middels de Klassieke methode met olie naar keuze, waarna de strijkingen met de warme stenen volgen. Deze worden hierna op of onder het bewuste lichaamsdeel gelegd om zo verder hun aangename werking te kunnen doen. Door de combinatie van de massage met respect en aandacht, de gebruikmaking van de hete- en of warme stenen, de olie van uw keuze en het comfort van zachte doeken en handdoeken, voelt u zich verwarmd, beschermd, verzorgd en vooral .. ontspannen.

De massage is alleen af te spreken op het praktijkadres.

90 minuten à €90,- (prijswijzigingen voorbehouden)