STOELMASSAGE

We zijn veelal jachtig en gehaast en gunnen onszelf weinig tijd te ontspannen. We hebben te maken met deadlines, hoge werkdruk, er wordt veel van ons verwacht en veelal staan we onder druk snel en goed te presteren, hetgeen tot stress kan leiden. Stress, op professioneel- of persoonlijk vlak, kan een uitputtende factor worden. Een factor die ons fysiek klachten geeft, of belemmerend werkt als we overbelast raken, ook geestelijk.

Een passend antwoord hierop kan een Stoelmassage zijn: een massage van rug, nek, schouders en armen, welke in een relatief kort tijdsbestek u de mogelijkheid geeft even te ontspannen. Het bevordert de doorbloeding, werkt vitaliserend en, heel belangrijk: de stoelmassage kan een preventieve werking hebben met betrekking tot RSI klachten. We gaan veelal voorbij aan vage klachten of negeren signalen van ons lichaam dat een rust moment verstandig zou zijn. De stoelmassage kan hierop een passend antwoord en goede oplossing zijn.

De stoelmassage is laagdrempelig in diverse opzichten:

De massage is niet tijdrovend, daar het met inbegrip van een korte anamnese, voor-stretchen en afstrijkingen 20 minuutjes tijd kost; de cliënt kan de kleding aanhouden; de behandeling kan op de werkvloer / (cq in een aparte daartoe bestemde ruimte) gegeven worden.

Natuurlijk kan een stoelmassage ook prima in de privésfeer gegeven worden; denkt u bijvoorbeeld aan een gezellige avond met vriendinnen waarbij u hen eens verrast met een stoelmassage!

Tevens kan een stoelmassage prima toegepast worden ten tijde van een congres, symposium, evenement of in de pauze van een lange vergaderdag!

Stoelmassages worden meestal op locatie afgesproken, daar het veelal een massage voor werknemers is, of plaatsvindt tijdens een evenement.

Een zijstapje is dat ook hierbij een variant mogelijk is, bijvoorbeeld een massage van rug/nek/schouders met olie, uitgevoerd op de stoel, als een cliënt bijv. wat slechter ter been is, of het op deze stoel als erg prettig ervaart! Duur: 30 minuten, af te spreken op het praktijkadres (zie voor meer info: tarieven).

De Strong Lite Massage Stoel waar ik mee werk garandeert comfort en veiligheid voor de cliënt. Tevens is deze stoel zeer gebruiksvriendelijk voor de masseur; de stoel is eenvoudig in gebruik en heel goed in te stellen voor elke cliënt afzonderlijk. Tevens is de stoel heel handig te vervoeren. De stoel kan gemakkelijk worden schoongehouden, waardoor het hygiënisch aspect gewaarborgd blijft.

20 minuten à €20 (op locatie ten minste 60 minuten)